Ajankohtaista

Uusin toukokuussa kuvattu videomme ”Maapallo” on julkaistu. Videon tekivät ammatillisen erityisoppilaitos Luovin opiskelijat.

 

 

Uusimman ”Yhteinen maailma” -levymme johtoajatuksena on tarjota positiivisempaa maailmankuvaa sekä lapsille että aikuisille. Laulujen teemana on suvaitsevaisuus ja yhteinen maailma, josta meidän kaikkien täytyy pitää huolta. Yhteinen maailma -levyn myötä teemme myös bändikeikkoja. Levyn lauluista on  julkaistu aiemmin kolme videota: Apinasatu, Sama aurinko ja Yhteinen maailma.

LASTENKONSERTIT

Esiinnymme erilaisissa tapahtumissa ja paikoissa (Esim. päiväkodit, koulut, lastentapahtumat). Konserttimme on luonteeltaan osallistava ja lapset pääsevät laulamaan ja leikkimään kanssamme.

 

KONSERTIT IKÄIHMISILLE JA KEHITYSVAMMAISILLE

 

LIIKKUVAN LAULUREPUN MUSKARIT

Kempeleen muskarit  yhteistyössä Kempele opiston kanssa. Syksyllä kokoontuu kaksi ryhmää maanantaisin klo 15.45-16.15 (alle 2 vuotiaat) ja klo 16.30-17.00 (perheryhmä)

Ilmoittautuminen Kempeleen muskareihin Kempeleen kansalaisopiston kautta. Ilmoittautuminen Kempeleen ryhmiin alkaa la 17.8 klo 9.00.

Ryhmät erityislapsille ja -nuorille Erityislapsille tarkoitetut muskarit, musakerho ja bändikerho jatkuvat syksyllä. Tiedustelut Oulun seudun omaishoitajat osol.fi

 

 

Virtuaalikonsertit:

Muskarihenkinen kotikonsertti:  https://www.youtube.com/watch?v=t1aWYeV7tz8&t=730s

 

Laululeikkivideoita kotimusisointeihin:

 

 

10 -vuotisjuhlakonsertti:

https://www.youtube.com/watch?v=XKPv0yR_Qnk&t=1260s

 

 

Tulevat julkiset livekonsertit:

Su 14.7 klo 14.00 Pudasjärven kotiseutumuseo

Ti 23.7  klo 16.30 Nuijamiesten lava BÄNDIKONSERTTI, mukana Eeli ja Aapo.

La 3.8 klo 15.00 Oulu Pride puistojuhla

Su 4.8 Lastenjatsit (tarkemmat tiedot myöhemmin)

La 10.8 klo 13.00 Turkansaaren ulkomuseo

Su 25.8 Tervola (tarkemmat tiedot myöhemmin)

 

HUOM! TULOSSA: Liikkuvan Laulurepun 15 -vuotisjuhlakonsertti Kulttuuritalo Valveella su 26.1. BÄNDIKONSERTTI. Mukana Eeli, Aapo ja Roope.

 

 

 

Scroll to Top