Ajankohtaista

Uusin toukokuussa kuvattu videomme ”Maapallo” on julkaistu. Videon tekivät ammatillisen erityisoppilaitos Luovin opiskelijat.

 

 

Uusimman ”Yhteinen maailma” -levymme johtoajatuksena on tarjota positiivisempaa maailmankuvaa sekä lapsille että aikuisille. Laulujen teemana on suvaitsevaisuus ja yhteinen maailma, josta meidän kaikkien täytyy pitää huolta. Yhteinen maailma -levyn myötä teemme myös bändikeikkoja. Levyn lauluista on  julkaistu aiemmin kolme videota: Apinasatu, Sama aurinko ja Yhteinen maailma.

KONSERTIT

Esiinnymme erilaisissa tapahtumissa ja paikoissa (Esim. päiväkodit, koulut, lastentapahtumat). Konserttimme on luonteeltaan osallistava ja lapset pääsevät laulamaan ja leikkimään kanssamme.

 

LIIKKUVAN LAULUREPUN MUSKARIT

Kaikissa muskareissamme on vanhempi/vanhemmat mukana, muskari on perheen yhteinen harrastus! Muskarin hinta (Talvikankaan ja Hintan ryhmät) on 80 €/lapsi/lukukausi (12 kertaa). Sisaralennus 10 €.

 

Syksyn 2023 ryhmät:

 

Ma Talvikankaan muskari nuokkarilla (Muskari alkaa 4.9)

klo 9.30 vauvamuskari 0-1 v

klo 10.30 isot ja sisarukset

 

Pe  Hintan muskari seurakuntatalolla (Muskari alkaa 8.9)

klo 10.00 isot ja sisarukset

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: liikkuvalaulureppu@hotmail.fi tai 050 4401437

 

Kempeleen muskarit  yhteistyössä Kempele opiston kanssa. Syksyllä kokoontuu kolme ryhmää tiistaisin Kempele Akatemian tiloissa:  klo 9.00 (perheryhmä), klo 9.45 (0-1 vuotiaat) ja klo 10.30 (0-1 vuotiaat).

Ilmoittautuminen Kempeleen muskareihin Kempeleen kansalaisopiston kautta. Ilmoittautuminen Kempeleen ryhmiin alkaa la 19.8 klo 9.00.

 

 

Virtuaalikonsertit:

Muskarihenkinen kotikonsertti:  https://www.youtube.com/watch?v=t1aWYeV7tz8&t=730s

 

Laululeikkivideoita kotimusisointeihin:

 

 

10 -vuotisjuhlakonsertti:

https://www.youtube.com/watch?v=XKPv0yR_Qnk&t=1260s

 

 

Tulevat julkiset livekonsertit:

JOULUKONSERTTI la 2.12 klo 16.00 Heikki Sarvela sali, Liminka. Mukana Mari, Timo, Eeli ja Aapo. Joulukonsertissa virittäydytään joulun tunnelmaan ja odotukseen mukavien osallistavien leikkien ja laulujen myötä. Konsertti pidetään huippuhienossa Sarvela salissa. Tänne akustiikaltaan huippuluokan saliin kannattaa ehdottomasti ajella ihan Oulusta asti! Lisätietoja Sarvela salista: https://www.liminka.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/heikki-sarvela-sali/

Liput ennakkoon 7,50 € tai perhelippu 5 € kpl (vähimmäisosto 4 lippua) : https://www.tiketti.fi/liikkuvan-laulurepun-joulukonsertti-heikki-sarvela-sali-lippuja/94139

 

Hiukkavaara Tapahtumalauantai 9.12

 

Välkkeen joulujuhla la 6.12 klo 14.00

 

 

 

 

 

Scroll to Top