Ajankohtaista

Uusin toukokuussa kuvattu videomme ”Maapallo” on julkaistu. Videon tekivät ammatillisen erityisoppilaitos Luovin opiskelijat.

 

 

Uusimman ”Yhteinen maailma” -levymme johtoajatuksena on tarjota positiivisempaa maailmankuvaa sekä lapsille että aikuisille. Laulujen teemana on suvaitsevaisuus ja yhteinen maailma, josta meidän kaikkien täytyy pitää huolta. Yhteinen maailma -levyn myötä teemme myös bändikeikkoja. Levyn lauluista on  julkaistu aiemmin kolme videota: Apinasatu, Sama aurinko ja Yhteinen maailma.

KONSERTIT

Esiinnymme erilaisissa tapahtumissa ja paikoissa (Esim. päiväkodit, koulut, lastentapahtumat). Konserttimme on luonteeltaan osallistava ja lapset pääsevät laulamaan ja leikkimään kanssamme.

 

LIIKKUVAN LAULUREPUN MUSKARIT

Kempeleen muskarit  yhteistyössä Kempele opiston kanssa. Syksyllä kokoontuu kolme ryhmää tiistaisin Kempele Akatemian tiloissa:  klo 9.00 (perheryhmä), klo 9.45 (0-1 vuotiaat) ja klo 10.30 (0-1 vuotiaat).

Ilmoittautuminen Kempeleen muskareihin Kempeleen kansalaisopiston kautta. Ilmoittautuminen Kempeleen ryhmiin alkaa la 17.8 klo 9.00.

 

Erityislapsille tarkoitetut muskarit, musakerho ja bändikerho jatkuvat syksyllä. Tiedustelut Oulun seudun omaishoitajat osol.fi

 

 

Virtuaalikonsertit:

Muskarihenkinen kotikonsertti:  https://www.youtube.com/watch?v=t1aWYeV7tz8&t=730s

 

Laululeikkivideoita kotimusisointeihin:

 

 

10 -vuotisjuhlakonsertti:

https://www.youtube.com/watch?v=XKPv0yR_Qnk&t=1260s

 

 

Tulevat julkiset livekonsertit:

To 30.5 klo 10.00 Kempeleen kotiseutumuseo

Su 16.6 Lastenlaulufestivaali Hupisaaret.  Mukana Tahtipeikko ja keiju, Soiva Siili, Risto Järvenpää tatsia ja janssia ja Liikkuva Laulureppu

La 29.11 Lastenlaulukatu Rotuaari

Ti 23.7  klo 16.30 Nuijamiesten lava BÄNDIKONSERTTI, mukana Eeli ja Aapo.

La 10.8 klo 13.00 Turkansaaren ulkomuseo

 

HUOM! TULOSSA: Liikkuvan Laulurepun 15 -vuotisjuhlakonsertti Kulttuuritalo Valveella su 26.1. BÄNDIKONSERTTI. Mukana Eeli, Aapo ja Roope.

 

 

 

Scroll to Top