Toiminta

KONSERTIT LAPSILLE

Esiinnymme mm. päiväkodeissa, kouluissa ja erilaisissa tilaisuuksissa. Esitämme omia laulujamme, joissa lapset saavat osallistua yhteiseen musisointiin rytmitellen, liikkuen ja laulaen. Voimme esiintyä duona (Mari &  Timo).  Myös konsertointi koko bändillä on mahdollista. Jos olet kiinnostunut saamaan meidät esiintymään, niin otahan yhteyttä!

 

KONSERTIT IKÄIHMISILLE 

Esiinnymme myös ikäihmisille. Vanhusten ohjelmistomme koostuu tutuista ja perinteisistä lauluista. Konserttimme on osallistava, jokainen saa osallistua yhteiseen musiikkihetkeen omien kykyjensä mukaan.

 

MUU TOIMINTAMME:

 

MUSKARIT OULUSSA

Muskareissamme luotamme elävän musiikin voimaan. Elävä musiikki hieroo lapsen kaikkia aisteja ja antaa lapselle kokonaisvaltaisen kokemuksen yhteisestä musiikkihetkestä. Meille on myös tärkeää että muskari on yhteinen hetki lapselle ja vanhemmalle. Tämän takia kaikissa muskariryhmissämme on vanhempi mukana. Vedämme muskarit pääsääntöisesti kahdestaan parityönä.

Ryhmät:

Hintan seurakuntatalo pe klo 10.00.

Talvikankaan nuokkari ma klo 9.30 (vauvat) ja klo 10.30.

 

MUSKARI KEMPELEESSÄ

Kempeleen muskarit järjestämme yhteistyössä Kempele Akatemian kanssa. Ryhmät kokoontuvat Kempele Akatemian tiloissa tiistaisin klo 9.15 (pienet), klo 10.00 (perheryhmä), klo 10.45 (pienet).

 

ERITYISMUSKARI 

Muskari erityislasten perheille. Ommaiskortteerissa joka toinen torstai. Kaksi ryhmää klo 17.30 ja klo 18.30.

 

MUSIIKKIKERHO ERITYISLAPSILLE/NUORILLE

Ommaiskortteerissa ti klo 17.30

 

BÄNDIKERHO ERITYISNUORILLE

Oulunsalon nuokkarilla joka toinen torstai klo 17.30

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top